Stuur ons een bericht

Petra van Loon - Barneveld

Tel.nr. 034 2422608

Mob.nr. 062 0335071

E-mail : p.vanloon@live.nl

Hallo, mijn naam is Petra van Loon, en ik ben sinds 2011 met veel plezier verkoper van GNLD-producten.

Eigen positieve ervaring

In 2010 ben ik via mijn schoonzus in aanraking gekomen met GNLD. Sinds de geboorte van onze oudste dochter in 2007 had ik regelmatig depressieve klachten, vooral angstbuien. Via de huisarts kon ik alleen antidepressiva krijgen, maar dat wilde ik liever niet.

Op advies van mijn schoonzus ben ik begonnen met Feminine Herbal Complex van GNLD. Met een geweldig resultaat. Dankzij dit kruidenproduct voel ik me nu veel evenwichtiger. Ik heb weer plezier in de dingen die ik doe, en de angstbuien zijn verleden tijd. Ik gun andere mensen deze positieve effecten ook, en daarom ben ik verkoper van GNLD-producten geworden.

Veel voordelen

Verkoper zijn brengt mij veel:

  • Ik heb mijn eigen bedrijf.
  • Ik kan mijn eigen tijd indelen.
  • Het is goed te combineren met mijn werk in ons gezin.
  • Het geeft me een goed gevoel als mensen zich dankzij GNLD-producten weer beter gaan voelen.
  • Ik kan mezelf voortdurend ontwikkelen. Dankzij de goede ondersteuning en de opleidingen leer ik steeds meer over de GNLD-producten.

Regelmatig op reis

Op de internationale conferenties van GNLD International krijg ik altijd een enorme GNLD-‘boost’. En ik kom nog eens ergens. Zo ben ik voor GNLD naar bijvoorbeeld Budapest en Mallorca geweest en gaan we dit jaar naar  Riccione. Een buitenkans!

Kommie van de Vendel - Waarder

kommie-foto

Tel.nr. 018 2601671

Mob.nr. 063 4826766

E-mail: kommie60@hetnet.nl

Hallo, ik ben Kommie. In 1991 ben ik in Zuid-Afrika als distributeur bij GNLD begonnen. De kinderen waren toen nog klein en distributeur worden was voor mij een ideale gelegenheid om iets voor mezelf te doen. Zo kon ik iets bijverdienen wanneer mij dat uitkwam.

Mensen helpen

Wat me erg aansprak, was dat ik een gratis opleiding kreeg om alles te leren over de fantastische producten, de werkwijze van het bedrijf en hoe je een eigen bedrijf runt. Ik leerde steeds meer mensen kennen en kon hen op veel manieren helpen met mijn GNLD-kennis van gezondheid en van onze natuurlijke, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Mijn zelfvertrouwen groeide in die tijd met sprongen.

Veel voordelen

Al snel bleek dat ik dit GNLD-‘virus’ niet meer kwijt zou raken. GNLD-distributeur zijn levert mij veel op:

  • Ik kan mijn eigen werktijden bepalen.
  • Ik vind de producten fantastisch
  • Ik leer met mensen omgaan.
  • Ik heb een achterban die me altijd met raad en daad bijstaat.
  • Ik heb mijn eigen bedrijf!

Internationaal bedrijf

In 2008 zijn we teruggekeerd naar Nederland en ben ik hier gestart als distributeur. Inmiddels heb ik een hecht team en een grote kring van vaste klanten opgebouwd. Nog steeds werk ik samen met het Zuid-Afrikaanse team, want inmiddels werkt mijn schoondochter daar als distributeur. Dat kan allemaal omdat GNLD zo’n groot, internationaal bedrijf is. Geweldig.

Als team gaan we van tijd tot tijd naar het buitenland voor een cursus of een Europees congres. Zo zijn we naar Kaapstad, London, Rome, Boedapest, Mallorca en Venetië geweest. Echt een buitenkans, want we hielden ook tijd over om er te ontspannen en te genieten!

Astrid van Loon - Lunteren

Tel.nr. 034 2785873

Mob.nr. 061 6647604

E-mail : ab.vl@live.nl

Mijn naam is Astrid van Loon en ik ben sinds 2004 distributeur van NeoLife-producten. Met veel plezier: ik heb veel geleerd over verkoop, klanttevredenheid en distributeurs  werven, ontwikkelen en begeleiden. Dat inspireert me dagelijks.

Distributeur zijn: boeiend en uitdagend

Ik houd van ondernemen, maar vooral van het contact met mensen. Ik ben benieuwd naar wie ze zijn en hoe ze leven. Het blijft boeiend en uitdagend om hen ervan te overtuigen hoe waardevol de NeoLife-producten zijn. En hoe belangrijk het is om op een natuurlijke manier voor jezelf en je omgeving te zorgen. Inmiddels heb ik al veel succesvolle beurzen, markten en thuispresentaties georganiseerd. Zo heb ik veel contacten gelegd en mijn klantenkring flink uitgebreid.

In Nederland verder gegaan

Ik ben zelf geboren in Zuid-Afrika en gebruikte NeoLife-producten al een aantal jaren voordat ik distributeur werd. In 2008 zijn wij naar Nederland gekomen en ben ik distributeur van NeoLife gebleven. Iets waar ik nog elke dag blij om ben; ik geniet van de contacten en blijf mezelf graag ontwikkelen.

Christa Bos - Lunteren

Mob.nr: 0031 639895395

E-mail : christa.bos@solcon.nl

Lydia van den Berge - Apeldoorn

Mob. nr.: 0031 6 534 36774

E-mail : lydiavandenberge@hotmail.com

Henriëtte Jacobsen - Veenendaal

Mob.nr : 0031 649671965

E-mail: henriette.j@outlook.com

Nelly van Veldhuisen - Lunteren

Mob.nr: 0031 655766750

Email: nelly.van.veldhuisen@planet.nl

Dick & Ina van Laar - Elst

Mob.nr: 06 51315064 / 06 18254892

Email: gnld247@outlook.com

Janny Dekker - Wierden

Mob.nr: 06 53715902

Email: jvhoudt@gmail.com

Dieneke de Kruif - Langbroek

Mob. nr. 06 19881040

E-mail : dienodevree@live.nl

Jacob van Dijk - Apeldoorn

Mob.nr: 0031-634857443

E-mail: jacvd1@hotmail.com