Stuur ons een bericht

Kommie van de Vendel - Waarder

Tel.nr. 018 2601671

Mob.nr. 063 4826766

E-mail: kommie60@hetnet.nl

Hallo, ik ben Kommie. In 1991 ben ik lid geworden van NeoLife. We woonden toen in Zuid-Afrika, en met de kinderen nog klein was dit voor mij een ideale gelegenheid om iets voor mezelf te doen .

Mensen helpen

Wat me erg aansprak  was de wekelijkse training om alles te leren over de producten, de werkwijze van het bedrijf en hoe je een eigen bedrijf runt. Ik leerde steeds meer mensen kennen en kon hen op veel manieren helpen met mijn Neolife-kennis van de voedingssupplementen en andere producten.

Veel voordelen

Al snel bleek dat ik dit Neolife-‘virus’ niet meer kwijt zou raken. Een geweldig bedrijf  dat voor mij alleen maar  voordeel oplevert:

 • Werken op mijn eigen tijd en tegen mijn eigen tempo
 • Een bedrijf dat volledig achter mij staat
 • Producten van uitstekende kwaliteit
 • Op ongedwongen manier met mensen omgaan
 • Mensen begeleiden met betrekking tot gezondheid of om financieel onafhankelijk te worden
 • Ik heb mijn eigen bedrijf!

Internationaal bedrijf

Sinds 2008 zijn we woonachtig in  Nederland. NeoLife was hier niet vertegenwoordigd en aangezien ik de producten wilde blijven gebruiken, ben ik hier verder gegaan  als distributeur. Dat kon omdat NeoLife een internationaal bedrijf is en mijn lidmaatschap dus hier ook geldig is! Ik houd er van om tijdens thuisparty’s en op markten en beurzen mensen raad te geven en heb mede daardoor  een snelgroeiend team en een grote kring van vaste klanten opgebouwd.

Astrid van Loon - Renswoude

Mob.nr. 061 6647604

E-mail : ab.vl@live.nl

Mijn naam is Astrid van Loon en ik ben sinds 2004 distributeur van NeoLife-producten. Met veel plezier: ik heb veel geleerd over verkoop, klanttevredenheid en distributeurs  werven, ontwikkelen en begeleiden. Dat inspireert me dagelijks.

Het blijft boeiend en uitdagend om klanten ervan te overtuigen hoe waardevol de NeoLife-producten zijn. En hoe belangrijk het is om op een natuurlijke manier voor jezelf en je omgeving te zorgen. Inmiddels heb ik al veel succesvolle beurzen, markten en thuispresentaties georganiseerd. Zo heb ik veel contacten gelegd en mijn klantenkring flink uitgebreid.

Petra van Loon - Barneveld

Tel.nr. 034 2422608

Mob.nr. 062 0335071

E-mail : p.vanloon@live.nl

Hallo, mijn naam is Petra van Loon, en ik ben sinds 2011 met veel plezier verkoper van Neolife-producten.

Eigen positieve ervaring

In 2010 ben ik via mijn schoonzus in aanraking gekomen met Neolife. Sinds de geboorte van onze oudste dochter in 2007 had ik regelmatig depressieve klachten, vooral angstbuien. Via de huisarts kon ik alleen antidepressiva krijgen, maar dat wilde ik liever niet.

Op advies van mijn schoonzus ben ik begonnen met Feminine Herbal Complex van Neolife. Met een geweldig resultaat. Dankzij dit kruidenproduct voel ik me nu veel evenwichtiger. Ik heb weer plezier in de dingen die ik doe, en de angstbuien zijn verleden tijd. Ik gun andere mensen deze positieve effecten ook, en daarom ben ik verkoper van Neolife-producten geworden.

Veel voordelen

Verkoper zijn brengt mij veel:

 • Ik heb mijn eigen bedrijf.
 • Ik kan mijn eigen tijd indelen.
 • Het is goed te combineren met mijn werk in ons gezin.
 • Het geeft me een goed gevoel als mensen zich dankzij Neolife-producten weer beter gaan voelen.
 • Ik kan mezelf voortdurend ontwikkelen. Dankzij de goede ondersteuning en de opleidingen leer ik steeds meer over de Neolife-producten.

Regelmatig op reis

Op de internationale conferenties van Neolife International krijg ik altijd een enorme Neolife-‘boost’. En ik kom nog eens ergens. Zo ben ik voor Neolife naar bijvoorbeeld Budapest, Mallorca, Riccione en Barcelona geweest en gaan we dit jaar weer naar  Mallorca. Een buitenkans!

Christa Bos - Uddel

Mob.nr: 0031 639895395

E-mail : christa.bos@solcon.nl

Lydia Hulsman-van den Berge - Apeldoorn

Mob. nr.: 0031 6 534 36774

E-mail : LydiaNeoLife@outlook.com

Nelly van Veldhuisen - Lunteren

Mob.nr: 0031 655766750

Email: nelly.van.veldhuisen@planet.nl

Dick & Ina van Laar - Elst

Mob.nr: 06 51315064 / 06 18254892

Email: gnld247@outlook.com

Dieneke de Kruif - Uddel

Mob. nr. 06 19881040

E-mail : dienodevree@live.nl

Jacob van Dijk - Apeldoorn

Mob.nr: 0031-634857443

E-mail: jacvd1@hotmail.com

Willie van Spanje - Achterberg

Mob.nr: 0031-62 1193507

E-mail: wgvanspanje@live.nl

Cornelia Duel-Lodewijk - Groot-Ammers

Mob. nummer: 06 20900079

E-mail: fduel@hetnet.nl

Nelly van den Bout - Hardinxveld

Nelly van den Bout

Mobiel: 06 2814 8429

E-mail: n.van.den.bout@rivas.nl

Trudi de Groot - Gorinchem

Mobiel: 06 361 83909

E-mail: trudidegroot66@gmail.com

Juanita van de Vendel - Achterberg

Mobiel: 06 14587373

E-mail: juanitavanloon@hotmail.com

Henriëtte van Harn - Scherpenzeel

Mobiel : 06 19540987

Email  : henriettevanharn@gmail.com

Hallo, Ik ben Henriette van Harn. Sinds 2014 gebruik ik NeoLife producten. Dit heeft mijn leven veranderd.

Ik was altijd moe en moest elke dag heel veel rusten. Ik heb om dit te verbeteren, echt van alles geprobeerd. Door o.a. veel aan mijn denkwijze te werken, mijn omgeving die pittig is te helpen en te accepteren. Maar toen mijn lichaam de juiste voedingsuplementen van Neolife kreeg, kon ik balans houden. Ik kan weer de hele dag doorwerken en ’s avonds ook nog eens functioneren…Dit voelt zo goed!

Omdat ik graag andere mensen deze ervaring ook gun, ben ik Neolife producten gaan verkopen. Ik doe mijn best om te zoeken naar de juiste oplossing voor u/jou. Vaak zie je dat symptomen worden aangepakt. Zo zoek ik zelf liever naar de oorzaak en adviseer daar de producten bij die u/jou helpen. Het kan soms een zoektocht zijn, maar deze ga ik graag met u/jou aan om uw/je gezondheid te verbeteren. Het heeft ons geholpen!

Waar ik mij al jaren in verdiep is…puur natuur producten. En daar staat NeoLife voor! Alles is gewonnen uit de natuur en door een wetenschappelijk team ontwikkeld en getest. Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit! Er zijn producten waar wel 17 jaar ontwikkeling achter zit, alle producten zijn in de juiste verhouding en wel doordacht.

Wat zou u willen verbeteren aan u/je gezondheid? Wat zou u/je willen verbeteren om aan een beter milieu te werken?

Waar zou ik u/jou bij kunnen helpen? Ik adviseer u/jou graag! Groetjes, Henriette