Distribiteur Kommie

Hallo, ik ben Kommie. In 1991 ben ik in Zuid-Afrika als distributeur bij GNLD begonnen. De kinderen waren toen nog klein en distributeur worden was voor mij een ideale gelegenheid om iets voor mezelf te doen. Zo kon ik iets bijverdienen wanneer mij dat uitkwam.

Mensen helpen
Wat me erg aansprak, was dat ik een gratis opleiding kreeg om alles te leren over de fantastische producten, de werkwijze van het bedrijf en hoe je een eigen bedrijf runt. Ik leerde steeds meer mensen kennen en kon hen op veel manieren helpen met mijn GNLD- kennis van gezondheid en van onze natuurlijke, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Mijn zelfvertrouwen groeide in die tijd met sprongen.

Veel voordelen
Al snel bleek dat ik dit GNLD-‘virus’ niet meer kwijt zou raken. GNLD-distributeur zijn levert mij veel op:

• Ik kan mijn eigen werktijden bepalen.
• Ik vind de producten fantastisch
• Ik leer met mensen omgaan.
• Ik heb een achterban die me altijd met raad en daad bijstaat.
• Ik heb mijn eigen bedrijf!

Internationaal bedrijf
In 2008 zijn we teruggekeerd naar Nederland en ben ik hier gestart als distributeur. Inmiddels heb ik een hecht team en een grote kring van vaste klanten opgebouwd. Nog steeds werk ik samen met het Zuid-Afrikaanse team, want inmiddels werkt mijn schoondochter daar als distributeur. Dat kan allemaal omdat GNLD zo’n groot, internationaal bedrijf is. Geweldig. Als team gaan we van tijd tot tijd naar het buitenland voor een cursus of een Europees congres. Zo zijn we naar London, Rome en Boedapest geweest. Echt een buitenkans, want we hielden ook tijd over om er te ontspannen en te genieten!

Distribiteur Astrid van Loon

Mijn naam is Astrid van Loon en ik ben sinds 2004 distributeur van GNLD International. Met veel plezier: ik heb veel geleerd over verkoop, klanttevredenheid en distributeurs werven, ontwikkelen en begeleiden. Dat inspireert me dagelijks.

Distributeur zijn: boeiend en uitdagend
Ik houd van ondernemen, maar vooral van het contact met mensen. Ik ben benieuwd naar wie ze zijn en hoe ze leven. Het blijft boeiend en uitdagend om hen ervan te overtuigen hoe waardevol de GNLD-producten zijn. En hoe belangrijk het is om op een natuurlijke manier voor jezelf en je omgeving te zorgen. Inmiddels heb ik al veel succesvolle beurzen, markten en thuispresentaties georganiseerd. Zo heb ik veel contacten gelegd en mijn klantenkring flink uitgebreid.

In Nederland verdergegaan
Ik ben zelf geboren in Zuid-Afrikaen gebruikte GNLD-producten al een aantal jaren voordat ik distributeur werd. In 2008 zijn wij naar Nederland gekomen en ben ik distributeur van GNLD gebleven. Iets waar ik nog elke dag blij om ben; ik geniet van de contacten en blijf mezelf graag ontwikkelen.