Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Wij helpen u graag.

   Hier leggen we uit waar u rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Huidverzorging

   NUTRIANCE Organic is een gecertificeerde, wetenschappelijk samengestelde, op zeewier gebaseerde, organische gezichtsverzorgingslijn. Het Age-Defying Cell Activating System maakt gebruik van de synergetische eigenschappen van Nutriance Organic door middel Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten
   Rejuvenating Rich Cream - geschikt voor alle huidsoorten
   €61,-
   Cleansing Gel - geschikt voor een gecombineerde tot vette huid
   €52,70
   Insta-Lift Eye Gel - geschikt voor alle huidsoorten
   €33,90
   Cleansing Milk - geschikt voor een droge tot normale huid
   €52,70
   Balancing Tonic - geschikt voor alle huidsoorten
   €41,90

   NUTRIANCE Organic is een gecertificeerde, wetenschappelijk samengestelde, op zeewier gebaseerde, organische gezichtsverzorgingslijn. Het Age-Defying Cell Activating System maakt gebruik van de synergetische eigenschappen van Nutriance Organic door middel van 3 eenvoudige stappen, om de tekenen van vroegtijdige veroudering te verminderen. Deze serie bevat zeewier, wat afkomstig is uit een beschermde biosfeer, de Molène archipel in Bretagne, Frankrijk. De Molène archipel staat bekend om zijn uitzonderlijke rijkdom van zeewier, zeewater, minerale zouten en spoorelementen. De huidbeschermende en voedende eigenschappen van de unieke ingrediënten uit de zee worden aangevuld met een breed scala aan andere botanische ingrediënten uit de natuur. Het is samengesteld in samenwerking met vooraanstaande deskundigen van huidverzorging, zeebiologen en prestigieuze onderzoek- en dermatologiecentra gevestigd in Frankrijk.

   NUTRIANCE Organic

   EXCLUSIEVE FORMULE

   Kenmerken:

   • 10 verse Marine zeewierextracten
   • Puur en gepatenteerd zeewater
   • 15 essentiële oliën
   • 10 botanische Waters & botanische extracten
   • Barrière versterkende Peptiden
   • Essentiële vetzuren
   • Beschermende anti-oxidanten zoals carotenoïden en polyphenolen

   De ingrediënten en productiemethoden die worden gebruikt, zijn onderworpen aan strenge kwaliteitseisen en milieunormen. De producten van Nutriance Organic huidverzorgingslijn zijn gecertificeerd door COSMOS biologische certificering door middel van ECOCERT GREENLIFE certificeringsinstantie. Daarnaast, om ecologisch en natuurlijk te zijn, moeten de Nutriance Organic huidverzorgingsproducten parabeenvrij, niet-comedogeen, 100% veganistisch en niet op dieren getest zijn.

    

   Biologisch gecertificeerd Nutriance Organic huidverzorgingslijn is gecertificeerd op het hoogste niveau van COSMOS ORGANICS door ECOCERT GREENLIFE

   NeoLife’s Nutriance Organic huidverzorgingslijn is van hoge kwaliteit producten, gecertificeerd op het hoogste niveau van biologische certificering. Dit betekent dat de ingrediënten in de producten van het hoogste kwaliteitsniveau moeten zijn. Een niveau dat streng is gedefinieerd en moet worden aangetoond door middel van een reeks van audits door een gekwalificeerde, certificerende organisatie. De wijze waarop de ingrediënten zijn geteeld, geoogst en verwerkt moet voldoen aan zeer strenge normen. De processen en procedures, die zijn gebruikt bij de vervaardiging van de producten zelf, moeten voldoen aan normen die respect voor het milieu en de gezondheid en welzijn van de mens hebben.

   COSMOS Organic gecertificeerd door ECOCERT Nutriance Organic huidverzorgingslijn werd gecertificeerd door ECOCERT GREENLIFE volgens de Cosmetics Organic Standard (COSMOS). De COSMOS-standaard geldt voor cosmetische producten die worden verkocht als organisch of natuurlijk.

   De uitgangspunten zijn:

   • bevorder het gebruik van producten uit de biologische landbouw en respecteer de biodiversiteit;
   • gebruik op een verantwoorde wijze natuurlijke hulpbronnen en heb respect voor het milieu;
   • gebruik manieren van verwerking en productie die schoon en respectvol voor de menselijke gezondheid en het milieu zijn;
   • integreer en ontwikkel het concept van de “Groene chemie”.

   Bron: https://cosmos-standard.org/the-cosmos-standard/

   De COSMOS-standaard werd ontwikkeld om het voortouw te nemen in de ontwikkeling van een geharmoniseerde wereldstandaard voor de certificering van biologische en natuurlijke cosmetica.

   NORMALE TOT DROGE HUID

   Het Age-Defying Cell Activating System maakt gebruik van de synergetische eigenschappen van Nutriance Organic, in 3 eenvoudige stappen ontworpen om te voldoen aan uw huidtype met specifieke formules. Hier vindt u de producten opgenomen in de organische Skin Care lijn voor de normale tot droge huid.

   3 Stappen

   1. Reinigen & Ontgiften

   Reinigt natuurlijk en zacht, verwijdert onzuiverheden. Houdt de huid zacht en gehydrateerd.

   2. In balans brengen & Versterken

   Herstel van de normale pH en verfijnen van de poriën en textuur van de huid. Om de huid te verzachten en te verfrissen.

   3 Activeren & Voeden

   Revitaliseert de gestreste huid en stimuleert de hydratatie. Versterkt de natuurlijke beschermlaag tegen veroudering, vernieuwt en herstelt de cellen, zodat u er jonger uit gaat zien!

   Als aanvulling op de 3 stappen hebben we een zachte make-up remover, geschikt voor alle huidtypes. Met voedende, essentiële oliën, zacht voor de gevoelige huid rond de ogen en om de wimpers voeden.

   GECOMBINEERDE TOT VETTE HUID

   Het Age-Defying Cell Activating System maakt gebruik van de synergetische eigenschappen van Nutriance Organic, in 3 eenvoudige stappen ontworpen om te voldoen aan uw huidtype met specifieke formules. Hier vindt u de producten opgenomen in de organische Skin Care lijn voor de gecombineerde tot vette huid.

   3 Stappen

   1. Reinigen & Ontgiften

   Reinigt natuurlijk en zacht, verwijdert onzuiverheden. Houdt de huid zacht en gehydrateerd.

   2. In balans brengen en Versterken

   Herstel van de normale pH en verfijnen van de poriën en het textuur van de huid. Om de huid te verzachten en te verfrissen.

   3 Activeren & Voeden

   Revitaliseert de gestreste huid en stimuleert de hydratatie. Versterkt de natuurlijke beschermlaag tegen veroudering, vernieuwt en herstelt de cellen, zodat u er jonger uit gaat zien!

   Als aanvulling op de 3 stappen hebben we een zachte make-up remover, geschikt voor alle huidtypes. Met voedende, essentiële oliën, zacht voor de gevoelige huid rond de ogen en om de wimpers voeden.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking