Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Geschiedenis en wetenschap

   In 1958 is NeoLife opgericht door Jerry Brassfield. Hij ontdekte al jong de kracht van kwalitatief hoogwaardige supplementen. Als kind had hij ernstige allergieën en astma. Die verdwenen toen zijn moeder hem bepaalde, natuurlijke voedingssupplementen gaf.

   Op zijn 19e ontdekte Jerry dat hij een rendabel bedrijf vanuit huis kon opbouwen door voedingssupplementen te verkopen. Jerry’s netwerk groeide snel, tot buiten Californië. Inmiddels is zijn bedrijf een wereldwijde onderneming met een miljoenenomzet. En dat allemaal door Jerry’s geloof in de producten en zijn gedrevenheid om een positief inzet te leveren in het leven van vele anderen.

   Onze producten hebben een wetenschappelijke basis

   Alle NeoLife voedingssupplementen zijn puur natuur; wij gebruiken alleen de beste voedingsstoffen uit de menselijke voedingsketen. Alle producten zijn gebaseerd op onderzoek van belangrijke wetenschappers en voedingsdeskundigen.

   Een eigen wetenschappelijke commissie (SAB)

   NeoLife heeft een eigen wetenschappelijke adviesraad: de Scientific Advisory Board (SAB). De commissieleden leiden toonaangevende onderzoeken. Bovendien bezoeken ze de belangrijkste wetenschappelijke bijeenkomsten en seminars in de hele wereld. Daar presenteren ze regelmatig NeoLife- onderzoeken.

    

    

   Deel van het Global Science Network

   De SAB maakt deel uit van een van de beste wetenschappelijke netwerken ter wereld: het Global Science Network. Aan dit netwerk nemen ook onderzoekers van het Amerikaanse ministerie van Landbouw en van de Centers for Disease Control Prevention deel. Net als vertegenwoordigers van bijvoorbeeld grondstoffenleveranciers en klinische laboratoria.

   NeoLife-onderzoeksresultaten

   De SAB-leden publiceren regelmatig onderzoeksgegevens van NeoLife producten in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften. Dat zijn bijvoorbeeld het tijdschrift van de American College of Nutrition, het International Journal of Toxicology, het FASEB Journal, en de American Journal of Clinical Nutrition.

   Goede wetenschappelijke reputatie

   NeoLife heeft een goede wetenschappelijke reputatie. Zo gebruiken onderzoekers van gerenommeerde organisaties de NeoLife producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse ministerie van Landbouw, UNESCO, en grote universiteiten en wetenschappelijke instellingen over de hele wereld. Verder hebben we samen met de Stanford University Health Library meegedaan met de jaarlijkse Neolife-Arthur Furst Lezingen over voeding en het voorkomen van ziekte. Ook kreeg NeoLife samen met de Universiteit van San Francisco de jaarlijkse Arthur Furst Bachelors Studiebeurs toegekend.

    
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking