Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Wij helpen u graag.

   Hier leggen we uit waar u rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Schoonmaakmiddelen

   Realiseert u zich dat elke keer als u een product gebruikt of iets weggooit , het slecht is voor het milieu? Het is noodzakelijk om dingen te gebruiken of voedsel te consumeren, maar er zijn kleine dingen die u zelf kunt veranderen. Gewoon door het gebruik van een lage dosis milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, kunt u een enorme bijdrage leveren Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   7 Producten
   LDC - Milde allesreiniger

   LDC - Milde allesreiniger

   LDC is een vloeibaar, geconcentreerde, economische, biologisch afbreekbare en kindvriendelijk schoonmaakmiddel. Het is een milde handwaszeep en wordt ook gebruik om vaat met de hand te wassen.

   € 23,40
   G1 Waspoeder - voor alle soorten was

   G1 Waspoeder - voor alle soorten was

   G1 is 100% zuivere waspoeder zonder toegevoegde vulstof. G1 bevat kleurveilig bleekmiddel om hardnekkige vlekken te verwijderen, en ook enzymen om proteïne en vette vlekken af te breken.

   € 62,30
   Super 10 - Krachtige allesreiniger

   Super 10 - Krachtige allesreiniger

   Super 10 is een geconcentreerde allesreiniger die het werk doet van een kast vol andere schoonmaakmiddelen en is meer doeltreffend!

   € 23,-
   Disinfectant - Reinigend ontsmettingsmiddel

   Disinfectant - Reinigend ontsmettingsmiddel

   Disinfectant reinigt en ontsmet en werkt heel goed in zowel koud als heet water. Het is veilig te gebruiken op alle wasbare oppervlakken. Het verwijdert ook onaangename geuren.

   € 24,65
   Booster - kleurverhelderend middel

   Booster - kleurverhelderend middel

   Booster geeft meer reinigingskracht aan het water, vooral hard water, en geeft zodoende extra steun aan je schoonmaakmiddel om extra hardnekkige vlekken of vuil te verwijderen.

   € 19,35
   G1 Waspoeder en Booster

   G1 Waspoeder en Booster

   G1 Waspoeder en Booster zijn 2 producten die gebruikt kunnen voor alle was! G1 is een bio-afbreekbare waspoeder, vrij van vulmiddelen, optische witmiddelen en fosfaten. Booster is een vlekverwijderaar en kleurverhelderend middel met een frisse geur!

   € 81,65
   Soft - Wasverzachter

   Soft - Wasverzachter

   Soft is een moderne, multifunctionele wasverzachter die aangenaam en zacht voelt en een frisse geur geeft. Het verzacht textiel en verwijdert statische electriciteit. Het kan ook worden gebruikt als antistatische spray op tapijten.

   € 23,40

   Realiseert u zich dat elke keer als u een product gebruikt of iets weggooit , het slecht is voor het milieu? Het is noodzakelijk om dingen te gebruiken of voedsel te consumeren, maar er zijn kleine dingen die u zelf kunt veranderen. Gewoon door het gebruik van een lage dosis milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, kunt u een enorme bijdrage leveren voor een schonere omgeving.

    

   Al meer dan 50 jaar biedt Neolife zeer geconcentreerde schoonmaakmiddelen. Deze reinigers besparen u niet alleen geld bij elk gebruik, maar het is ook bio-afbreekbaar en milieuvriendelijk!

    

   Deze gespecialiseerde formules kunnen verdund worden met water en gebruikt om elke schoonmaakbeurt makkelijker te makek – van ramen zemen tot barbecues en opritten schoonmaken! Dit elimineert de noodzaak voor kasten vol met dure schoonmaakmiddelen. U gebruikt minder waardoor u minder uitgeeft terwijl u iets goeds voor het milieu doet . Dat is een win-win situatie!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking